Hondenoppas Monnickendam

Prijzen

De prijzen zijn simpel en het door Guus verdiende geld zal direct terug naar Guus gaan in de vorm van eten, snoep, speelgoed, verzekeringen en dierenartskosten :)

Nachtje overblijven: 15,- euro

Het grote verwenpakket! De hele dag gezelligheid en s'avonds lekker gelijkvloers slapen met open deuren. Op de bank, naast het bed of in het mandje ... de keuzes zijn talrijk. Minimaal vier loopjes over de gehele dag. Geen luide muziek, kinderen of drukte. Een fijn uitzicht op de gallerij en nooit alleen.

Overdag: 10,- euro

Als het baasje moet overwerken of een feestje heeft en de logee gewoon weer kan ophalen is dit ideaal. Geen kennel of roedelstress ... alleen dan die leuke Guusje en die mevrouw achter die computer. Prima te doen. De nodige loopjes inbegrepen. Zelf halen en brengen, maar ook dat is bespreekbaar. Dagtarief geldt tot 22:00.

Grote ronde overdag: 7,50 euro

Lekker even uitwaaien op het Hemmeland. Spelen met Guusje, achter ballen aanrennen, zwemmen, konijntjes zoeken, kuilen graven, met takken slepen... alleen voor honden in Monnickendam en minimaal een uur. Hooguit drie honden en als Hemmeland te druk is, dan lopen we gewoon een andere kant op.

Incidentele snelle plas: 5,- euro

Even snel de hond bij je thuis ophalen en een rondje in de buurt voor de hoge nood? Perfect ook bij een kater of verkoudheid. Je moet maar net niet naar buiten willen. Daarnaast vindt niet iedere hond het leuk om lang te lopen of ver van huis te zijn. Uitsluitend incidenteel, dus geen vaste dagen per week. Ons leven is te afwisseld om iets vast te leggen

Noodgevallen: gratis

Been in het gips, ziekenhuis opname, familiedrama of iets anders ergs en zelf krap zitten ... neem gewoon even contact met me op. We zijn op de wereld om elkaar te helpen, niet waar?


Ophalen en brengen

Brengen helaas niet mogelijk vóór 11:00. Guus en ik zijn dan gewoonweg nog niet aanspreekbaar.
Het door mij ophalen van de logee is alleen mogelijk in Monnickendam. Dit zal lopend zijn of met de kleine rode Canta.

Let op:

Guus en ik werken niet zwart. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW maar inclusief veel liefde, knuffels en geduld.