Hondenoppas Monnickendam

Over Marinka

Ik ben Marinka, 47 jaar alweer en geboren te Grootebroek. Afgestudeerd Doctorandus in de Planologie, maar al sinds 2003 baas van mijn eigen bedrijf. Ik ben altijd druk en zit vaak hele dagen thuis achter de computer.

In november 2015 ben ik naar Monnickendam verhuisd en het is hier geweldig. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. Je kan hier om de hoek zwemmen en met de hond lopen.

Ik heb een heerlijke woning, in een flat, op twee hoog. Een fijne plek voor de hond. Die zit de halve dag op het balkon of de galerij te genieten van het uitzicht.

website element

website element

Guusje is mijn beste vriendin. Ze maakt me dagelijks aan het lachen. Helaas kan ze slecht alleen zijn. Ik ben dus altijd thuis of we gaan samen op pad. In mijn rode Canta.

Nadat ik hier een aantal weken een logeerhondje had en ik Guus zag opbloeien kwam ik op het idee om werk en plezier te gaan samenvoegen. Twee honden is minder werk dan één. Moe van het spelen had ik geen kind aan Guus en de vier dagelijkse wandelingen moet ik toch maken. Kan best nog een hondje mee.

Guusje kan dan mooi als oppas haar eigen boterham (met worst) verdienen.